Els ’play-off’ de l’Eurolliga

El Madrid pateix un dur correctiu en la pista de l’Efes

Beaubois i Sanli lideren el rotund triomf de l’equip turc, que col·loca l’1-0 en l’eliminatòria (90-63)

El Madrid pateix un dur correctiu en la pista de l’Efes
1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

 

El futur no pinta bé per al Madrid en els ‘play-off’ de l’Eurolliga si l’Anadolu Efes juga al nivell que ho va fer aquest dimarts en l’inici de la sèrie de quarts que enfronta els dos equips, que li va donar la primera victòria d’aquests ‘play-off’ amb una enorme contundència per 90-63. Va impressionar el poder de l’equip entrenat per Ergin Ataman, vigent subcampió europeu, a un nivell semblant o fins i tot millor que el que va mostrar la temporada passada quan semblava llançat cap al títol abans que se suspengués la competició per la Covid. És l’1-0 per a l’equip turc en la sèrie que viurà el seu segon partit aquest dijous.

Va caure el Madrid que no va tenir opció i per moments es va veure totalment desbordat per un Efes molt greixat, que desborda química i talent, sobrat de recursos i que ni tan sols va necessitar la millor versió de Larkin o Micic, dos factors desequilibrants tot l’any. El pivot Sertac Sanli, figura emergent a l’equip otomà (16 punts, 8 rebots) i Rodrigue Beaubois (19 punts) van exercir la funció de botxins madridistes.

Molt desencertat des del triple, el Madrid va anar perdent manxa i caient després d’un inici que semblava molt prometedor (0-8) i un primer temps en què va aguantar el pas (44-40). Només va ser un miratge. Sense perdre els nervis, l’Efes es va apropiar del control en el primer quart i ja no el va deixar anar en tot el partit per donar un cop a sobre de la taula.

Fitxa tècnica

Anadolu Efes: Micic (7) Simon (7), Beaubois (19), Moerman (7), Sanli (16) –cinc inicial– Larkin (14), Singleton (-), Gazi (3), Tuncer (-), Pleiss (-), Anderson (3), Dunston (11).

14 de 36 triples (Beaubois, 3), 39 rebots, 12 d’ofensius (Sanli, 7), 20 assistències (Simon, 6)

 

Reial Madrid: Laprovittola (9), Abalde (5), Taylor (3), Vukcevic (-), Tavares (10)- cinc inicial– Causeur (6), Rudy (3), Alocén (2), Garuba (5), Carroll (4), Llull (3), Thompkins (13).

10 de 33 triples (Thompkins, 3). 31 rebots, 6 d’ofensius (Tavares, 9). 10 assistències (Laprovittola, 4)

Notícies relacionades

Parcials: 20-18; 24-22; 20-10; 26-13