Bàsquet

El Barça tritura l’UCAM Múrcia i exhibeix el seu gran moment

L’equip blaugrana encadena la seva desena victòria en un mes de gener perfecte (92-63)

El Barça tritura l’UCAM Múrcia i exhibeix el seu gran moment
1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

El Barça comença a assemblar-se a l’equip poderós i dominant que enyoraven els seus seguidors en els últims temps. Segurament també amb el que va imaginar Jasikevicius quan va assumir el càrrec l’estiu passat. Les seves victòries, com la que va sumar aquest diumenge davant l’UCAM Múrcia (92-63), resulten demolidores, sense que tingui massa importància qui estigui a la pista. El col·lectiu blaugrana s’ha posat en mode trituradora aquest mes de gener, que ha tancat amb un perfecte balanç de 10 victòries en 10 partits entre Lliga i Eurolliga.

Durant el primer quart va semblar que acusava el desgast del seu partit de dijous davant l’Olympiacos en la competició europea. L’UCAM Múrcia va respondre a cada un dels seus cops i fins i tot va estar a punt d’emportar-se el parcial, si no hagués sigut per un triple de Hanga sobre la botzina (37-36). Però a la tornada dels vestidors, l’equip de Jasikevicius va fer un pas de rosca a la seva defensa, va elevar la seva intensitat, la pressió en l’un contra un, va col·lapsar la pintura tancant totes les línies de passada, i va desconnectar per complet l’equip murcià, en mans d’un extècnic barcelonista, Sito Alonso.

Parcial definitiu

El resultat va ser un 25-9 de parcial que va disparar l’avantatge blaugrana (62-45) i va deixar resolt el desenllaç, per convertir l’últim quart en una exhibició de l’equip català, en la qual Bolmaro, Sergi Martínez, Pustovyi i també el recent fitxatge Westermann van tenir el seu protagonisme, mentre els titulars es van dedicar a disfrutar de l’espectacle a la banda. El millor senyal que el projecte comença a anar sobre rodes.

Fitxa tècnica

Notícies relacionades

FC Barcelona: Calathes (3), Higgins (4), Sergi Martínez (9), Mirotic (13), Oriola (6) –cinc inicial–, Kuric (15), Davies (6), Hanga (8), Smits (2), Westerman (9), Pustovyi (11) i Bolmaro (6).

UCAM Múrcia: Frankamp (9), Strawberry (12), Rojas (-), Radovic (4), Lima (9) –cinc inicial–, Malmanis (-), Townes (3), Bellas (10), Jok (6), Cate (4) i Davis (6).