LA LLIGA ENDESA

El Joventut es llueix i passa per sobre de l'Estudiantes

L'equip de Duran es mostra molt superior en el pols d'equips de planter de l'Olímpic (97-70)

lmendiola55703682 badalona  01 011 2020   el ala p vot del joventut de badalon201101175402

lmendiola55703682 badalona 01 011 2020 el ala p vot del joventut de badalon201101175402 / Marta Perez

2
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola

El duel entre els dos equips de planter de la Lliga no va ser tal. El Joventut camina cap a una nova època de dolçor, amb una nova fornada de talents que apunta alt, i algun recolzament exterior de luxe com Tomic. I l’Estudiants trampeja com pot una època complicada, perduts alguns dels noms importants dels últims anys com Jaime Fernández o Brizuela, intentat reconstruir-se entorn de la qualitat de Giedraitis o Gentile. I això es va reflectir sobre la pista de l’Olímpic en un partit sense història (97-70), que va desembocar en la sisena victòria verd-i-negra a la Lliga Endesa.

En 20 minuts, la Penya va acabar amb el seu rival amb un vergonyant domini de les zones i una clara superioritat en el rebot, que va permetre a Tomic, Birgander o Brodziansky lluir-se i passar-ho bé, igual que al base Ferran Bassas, cada vegada més còmode amb el rol adquirit en la seva tornada a casa.

Nois del planter

Oberta una bretxa enorme en el joc a la pista i també al marcador, el repte per a Carles Duran, el tècnic verd-i-negre, no va ser mantenir la tensió al seu equip i donar minuts als joves de casa per bregar-se, fins i tot formar un quintet en l’últim quart amb ADN verd-i-negre amb Dimitrijevic, Ventura, Parra, Parado i Birgander, sinó comptar en els dos últims minuts amb dues noves perles de l’any 2002, Roger Martí i Yannick Kraag.

Notícies relacionades

 Els nois de casa no només van sostenir els avantatges sinó que van aconseguir portar-les a un màxim de 32 punts. (93-61, m. 37) davant un rival, que va acabar abaixant els braços. Badalona somriu amb el futur que s’entreveu.

«Hem viscut una setmana de 10 per a l’equip, amb molts problemes físics, amb gent fora important, divendres vam perdre (a Fuenlabrada), va ser un treball dolorós, però avui amb les nostres cartes hem sigut capaços de jugar un molt bon bàsquet i això és el millor per a mi», va resumir el tècnic verd-i-negre Carles Duran.