VALÈNCIA (17 AL 30 JUNY)

Així serà la fase final de la Lliga ACB

«L'aficionat estarà molt connectat», diu Antonio Martín, president de la Lliga, elogiant València

Hi haurà partits 14 dies, exceptuant dues jornades de descans, amb semifinal i final a partit únic

marcosl53554401 16 06 2017 la fonteta durante un partido del valencia basket200528105825

marcosl53554401 16 06 2017 la fonteta durante un partido del valencia basket200528105825 / COMUNICACION ACB

1
Es llegeix en minuts

Antonio Martín, el president de la Lliga ACB, ha revelat les claus que marcaran la fase final de la Lliga ACB Endesa, que es disputarà del pròxim 17 al 30 de juny a València. Acollirà el pavelló de la Fonteta com a seu única. «L’aficionat estarà molt connectat», ha dit el dirigent. «Després de la reunió que hem tingut amb els clubs em trobo supercontent i superfeliç», ha dit Martín a Vamos de Movistar +. «Són 10 dies de fase inicial, una jornada de descans, semifinals, jornada de descans i la final».

Després, el màxim responsable de l’ACB va donar dades més concretes: «Durant aquests 14 dies, exceptuant els dos dies de descans, hi haurà partits, i això em fa estar content perquè l’aficionat estarà molt connectat fins i tot a equips que no segueix», ha recalcat Martín, que traslladarà totes aquestes dades «als jugadors per aclarir dubtes i estaran amb nosaltres els metges, perquè els jugadors puguin fer preguntes i ser respostos a tots els dubtes que puguin tenir».

Set partits com a màxim

En aquest sentit, el dirigent va recordar que «és molt fàcil defensar València com a seu perquè La Fonteta és una instal·lació de primer ordre». Els 12 primers classificats després de la jornada 23 de la Lliga regular es dividiran en dos grups de sis equips, distribuïts en funció de la seva classificació i seguint el criteri de distribució equivalent al format de play-off. 

Notícies relacionades

Tots els equips disputaran cinc patits, un contra cada rival del seu grup, entre el dimecres 17 i el divendres 26. Els dos primers classificats de cada grup s’enfrontaran en semifinals el diumenge 28, i els vencedors disputaran la final el dimarts 30 de juny, en els dos casos a partit únic.

 

Temes:

Lliga ENDESA