MISSATGE D'ÀNIM

Pesic: «Estem il·lusionats per poder acabar la temporada»

L'entrenador del Barça fa un vídeo amb les millors jugades de la temporada com a regal per a l'afició

highlights-19-20 / periodico

1
Es llegeix en minuts

L’entrenador del BarçaSvetislav Pesic, ha volgut enviar a l’afició un vídeo amb els millors moments de l’equip en el que es portava de temporada i un missatge d’ànim per poder «acabar el que s’ha fet».

«Espero que puguem acabar el que hem fet fins ara. Estem il·lusionats per poder acabar la temporada», comenta Pesic en declaracions facilitades pel club, a poques hores que la plantilla blaugrana es pugui reincorporar als entrenaments individuals la setmana que ve.

Pesic, que continua preparant des de casa i diàriament la possible tornada del bàsquet, amb l’Eurolliga i la Lliga Endesa pendents, ha ideat un vídeo per animar la parròquia blaugrana.

Es tracta d’un record per als socis i aficionats del Barça amb una recopilació d’algunes de les millors accions dels seus jugadors aquesta temporada.

Notícies relacionades

El Barça anava líder a la Lliga Endesa i serà cap de sèrie en el nou format ideat per l’ACB per acabar la temporada: uns ‘play-off’ entre els 12 primers classificats, amb una fase de grups (dos grups de sis equips), semifinals i final, tot a partit únic, en una seu encara per determinar. El termini límit que l’ACB s’ha posat per tornar és el 31 de maig.

L’equip blaugrana també està pendent de la represa de l’Eurolliga, que projecta una possible fase final entre els vuit millors equips entre el 4 i el 26 de juliol. La competició europea també treballa amb la idea de tancar la competició en una seu única, per a la qual cosa estudia, entre altres opcions, les ciutats de Belgrad, Atenes i Kaunas.