rescissió de contracte

El Zenit rus acomiada Joan Plaza

El tècnic català va arribar al conjunt de Sant Petersburg la temporada passada

Athens (Greece), 07/02/2020.- Joan Plaza, coach of Zenit reacts during the Basketball Euroleague match between Panathinaikos and Zenit St. Petersburg at the OAKA Stadium in Athens, Greece, 07 February 2020. (Baloncesto, Euroliga, Grecia, Atenas, San Petersburgo) EFE/EPA/GEORGIA PANAGOPOULOU

Athens (Greece), 07/02/2020.- Joan Plaza, coach of Zenit reacts during the Basketball Euroleague match between Panathinaikos and Zenit St. Petersburg at the OAKA Stadium in Athens, Greece, 07 February 2020. (Baloncesto, Euroliga, Grecia, Atenas, San Petersburgo) EFE/EPA/GEORGIA PANAGOPOULOU / GEORGIA PANAGOPOULOU (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El Zenit de Sant Petersburg ha arribat a un acord amb el seu entrenador, Joan Plaza, per posar fi al contracte que vinculava les dues parts, informa l’Eurolliga. Plaza, de 55 anys, va arribar a l’equip rus a mitjans de la temporada passada. El Zenit està empatat a l’últim lloc de la classificació de la temporada regular de l’Eurolliga amb 7 victòries i 17 derrotes i acumula una ratxa de tres derrotes seguides.

Actualment ocupa l’11è lloc en la classificació de la Lliga VTB russa amb una marca de 6-10. El Zenit és el quart equip de l’Eurolliga que entrena Plaza. Anteriorment va dirigir en aquesta competició el Reial Madrid, Zalgiris Kaunas i Unicaja Málaga. Va guanyar dues vegades l’Eurocopa, amb el Reial el 2007 i amb l’Unicaja el 2017, i també va aixecar el trofeu de la Lliga Endesa amb el Reial Madrid el 2007.

Temes:

Rússia