L'EUROLLIGA DE BÀSQUET

Pesic demana un esforç extra al Barça per guanyar a Belgrad

L'equip blaugrana arrossega les seves cinc baixes en la complicada visita a la pista de l'Estrella Roja

lmendiola50498685 liga endesa  barca vs herbalife gran canaria  foto  david ra191023162835

lmendiola50498685 liga endesa barca vs herbalife gran canaria foto david ra191023162835 / David Ramirez

1
Es llegeix en minuts

En un moment convuls per la dimissió del seu tècnic Milan Tomic, el Barça visital’Estrella Roja a la complicada pista del Pionir, a Belgrad, per prolongar la seva ratxa a l’Eurolliga (21.00 hores). Pesic no ha pogut recuperar cap dels jugadors lesionats per a aquest partit, entre els quals hi ha els quatre directors de joc de l’equip (Heurtel, Pangos, Delaney, Ribas, a més de Claver) i això obligarà a seguir comptant amb Hanga i el jove Bolmaro, de 19 anys, en la direcció.

«No és una situació bona per a nosaltres, però s’ha de viure amb això, l’entrenador ha de trobar altres opcions. Hem d’intentar controlar el ritme del partit, haurem de mantenir la tranquil·litat, perquè això ens ajudarà a prendre bones decisions i pensar en el nostre pla de joc, donant un esforç extra i augmentant la nostra concentració», va explicar Pesic, que ha dirigit el conjunt serbi en dues etapes diferents de la seva carrera.

Una plantilla competitiva

Notícies relacionades

L’entrenador barcelonista no es refia de la crisi que viul’Estrella Roja, i assegura que el seu equip «haurà de controlar el partit i jugar bé davant un rival que té tot el que necessita un gran equip», en què destaca el base Charles Jenkins o l’aler Derrick Brown i hi ha jugadors molt coneguts a l’ACB com James Gist (ex-Unicaja), l’exmadridista Kuzmic, l’ex-Múrcia Billy Baron o l’exblaugrana Perperoglou.

Malgrat les seves dues victòries en sis jornades,l’Estrella Roja va vèncer el Fenerbahçe de Obradovic i va estar a punt d’imposar-se a la pista del Panathinaikos.