LLIGA ENDESA

El Joventut cedeix davant de l'Unicaja i continua sense guanyar a la Lliga

L'equip de Duran es queda sense resposta en l'últim quart després d'un parcial de 12-0 en l'últim quart (77-65)

lmendiola50370726 graf9505  m laga  12 10 2019   el base estadounidense de uni191012224351

lmendiola50370726 graf9505 m laga 12 10 2019 el base estadounidense de uni191012224351 / Daniel Perez

1
Luis Mendiola

Les coses no tenen gaire bona pinta per alJoventuten aquest començament de temporada. En la seva visita a Màlaga, per enfrontar-se a l’Unicaja, va acabar perdent en l’últim quart i va sumar la quarta derrota en la Lliga Endesa (77-65). Els verd-i-negres, perjudicats per lesions importants (Dawson, Birgander, Zagars, López Arostegui, que amb prou feines va jugar dos minuts) continuen sense conèixer el triomf en l’ACB i es ratifiquen com cuers del campionat.

Les sensacions no són dolentes del tot a l’equip de Carles Duran, que aquesta setmana va assaborir el triomf a l’Eurocup davant delBrescia. Però no s’acaben de consolidar. L’equip ver-i-negre va lluitar durant 30 minuts (53-53), però va ser incapaç de competir en l’últim període, segurament pagant la inexperiència de la plantilla més jove de la Lliga. Un parcial de 12-0 d’inici (de l’empat a 53 a 65-53), amb tres triples deWaczynski, va deixar els verd-i-negres sense resposta. La Penya es va passar els quatre primers minuts sense veure cistella i, a més, va concedir 17 rebots ofensius. Un mur impossible de remuntar.

«No hem sabut igualar l’agressivitat amb què han sortit en l’últim quart, i els triples i el rebot ofensiu ens ha fet molt mal, però millorarem», va assenyalar Carles Duran, intentant fer-ne una lectura optimista.

Fitxa tècnica

Unicaja: J. Fernández (10), Adams (21), Ejim (13), Thompson (6), Gerun (7) –cinc inicial– Suárez (3), Díaz (3), Guerrero (1), Waczynski (11), Avramovic ( –), Topane (-), Elegar (2).

9 de 28 triples (Adams, 4). 47 rebots, 17 ofensius (Elegar, 9). 14 assistències (Fernández, 3)

Joventut: Zisis (4), Busquets (-), Prepelic (20), Harangody (7), Omic (10) –cinc inicial– Ventura (-), Dimitrijevic (811), López-Arostegui (-), Parra (6), Morgan (7), Kanter (-).

8 de 28 triples (Prepelic, 5). 34 rebots, 11 ofensius (Omic, 12). 8 assistències (Zisis, 5).

Parcials: 23-24; 9-12; 21-17; 24-12.