BALANÇ DE LA LLIGA ENDESA

Pesic aconsegueix el premi a millor entrenador de la temporada

El tècnic blaugrana rep per primera vegada el guardó i supera el madridista Pablo Laso

lmendiola47821805 sdt01  istanbul  turkey   19 04 2019   barcelona s head coac190529202031

lmendiola47821805 sdt01 istanbul turkey 19 04 2019 barcelona s head coac190529202031 / SEDAT SUNA

1
Es llegeix en minuts

 El serbi Svetislav Pesic ha sigut designat per l’Associació Espanyola d’Entrenadors de Bàsquet (AEEB) com el millor entrenador de la fase regular de la Lliga Endesa 2018-19, després dels resultats obtinguts amb el seu equip, el Barça Lassa, al qual va classificar segon en la competició.

Pesic rep aquest guardó per primera vegada en la seva carrera, després de superar en una dura competència l’entrenador del Reial Madrid, Pablo Laso, que ha quedat segon per una lleugera diferència que es va decantar del costat del primer en l’última jornada de la Lliga Endesa.

Victòria a la Copa

El preparador balcànic ha dirigit el Barça Lassa a un balanç final de 27 victòries i 7 derrotes. A més, el conjunt blaugrana ha conquistat la Copa del Rei per segon any consecutiu.

Notícies relacionades

Svetislav Pesic recollirà el trofeu que l’acredita com a millor entrenador de la fase regular de mans del president de l’Associació Espanyola d’Entrenadors de Bàsquet, Joan Maria Gavaldá, en els prolegòmens del primer partit del 'play-off', que enfrontarà el Barça Lassa amb el Divina Seguros Joventut, aquest pròxim divendres al Palau Blaugrana.

Per elegir el nillor entrenador de la fase regular, l’AEEB computa els resultats aconseguits durant tota la temporada. Cada jornada de competició s’assigna una puntuació en funció de si les victòries s’han produït a casa o fora, la diferència de punts obtinguda i la classificació de l’equip rival en aquell moment