L'EUROLLIGA DE BÀSQUET

Definits els quarts de final de l'Eurolliga

El Baskonia, el Panathinaikos i el Zalgiris s'asseguren les tres últimes places dels 'play-off'

1
Es llegeix en minuts

Els partits disputats aquest dijous corresponents a l’última jornada de la fase regular del’Eurolliga  van decidir els tres últims classificats per als encreuaments de quarts de final i van deixar ja sense transcendència les trobades pendents, entre lesquals hi ha el Barça-Khimki al Palau.Barça-Khimki

El Baskonia va aconseguir el seu bitllet malgrat perdre a la pista del CSKA de Moscou (82-78) gràcies a la derrota del’Armani Milà  a la pista del’Anadolu Efes. El Panathinaikos va certificar el seu passi amb un triomf a casa davant el Buducnost (87-67) i, finalment, el Zalgiris Kaunas de Jasikevicius va donar la campanada al guanyar a la pista del Reial Madrid per 86-93 i deixar sense opcions l’Olympiacos. És la segona temporada que l’exjugador blaugrana porta el Zalgiris als encreuaments que donen accés a la 'final four'.

D’aquesta forma els encreuaments de quarts seran els següents:

Fenerbahçe-Zalgiris Kaunas

Anadolu Efes-FC Barcelona

CSKA de Moscou-Baskonia

Notícies relacionades

Reial Madrid-Panathinaikos

Les sèries es disputaran al millor de cinc partits. Les dates previstes són el 16-18 d’abril o el 17-19 d’abril per als dos primers; el 23-25 i el 24-26 per al tercer i el quart, si fos necessari, i el 30 d’abril o l’1 de maig si s’arribés al cinquè. Els equips citats en primer lloc comptaran amb l’avantatge de pista. La 'final four' se celebrarà a Vitòria, del 17 al 19 de maig.