UNA SORTIDA POLÈMICA

Pesic: "M'agradaria que Navarro seguís a prop meu"

El tècnic del Barça elogia l'escorta i creu que la seva decisió de retirar-se haurà sigut una de les "més complicades" de la seva vida

aguasch42188981 graf4374  las palmas  18 02 2018   el entrenador del f c  ba180219194933

aguasch42188981 graf4374 las palmas 18 02 2018 el entrenador del f c ba180219194933 / Angel Medina G

1
Es llegeix en minuts

El tècnic del Barça, Svetislav Pesic, ha donat a conèixer la seva opinió a través del web del club del que espera de la nova temporada blaugrana, que comença aquest divendres vinent, i també valora la retirada de Juan Carlos Navarro després de 20 temporades com a blaugrana.

“Estic segur que ha sigut una de les decisions més complicades de la seva vida, perquè en tota la meva carrera com a entrenador no he conegut un jugador amb més ganes de jugar i disfrutar del bàsquet que Navarro”, assegura Pesic, tot donant a entendre que la decisió és del jugador i no forçada pel mateix club. “He tingut la sort i el privilegi de poder entrenar-lo en dues etapes, de guanyar-ho tot, i ell s’ha convertit en una llegenda no només pels títols, sinó per la manera de jugar, amb el seu estil propi, tant amb el Barça com amb la selecció”.

Notícies relacionades

Pesic també considera molt important que Navarro es quedi al Barça. “És decisió pròpia la seva nova funció, però personalment m’agradaria que estigués a prop de l’equip, de mi, ja que el seu exemple i mentalitat guanyadora seran útils a l’equip ara i en el futur com d’altres equips que compten amb les seves llegendes”, remarca.

El tècnic serbi, amb passaport alemany, qualifica la temporada que s’acosta com a molt il·lusionant i en destaca l’arribada de jugadors amb experiència en Eurolliga com Singleton altres que la combinen amb l’ACB com Pangos, Kuric, Blazic i Pustovyi. “Una de les coses més importants és haver mantingut jugadors d’experiència com Tomic i Ribas, però també hem pensat en el futur a mitjà i llarg termini i per això hem incorporat també Smits i Pustovyi”,afegeix Pesic, per remarcar que aquesta temporada posarà especial atenció als joves del Barça com FontDiagneSergi Martínez o Pol Figueras.