Sis mil persones disfruten de l’estrena de la F1 Fan Village

Ahir es va iniciar l’esdeveniment, un preàmbul al Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1, que es disputarà al Circuit de Catalunya el pròxim cap de setmana.

Activitats per a nens en la F1 Barcelona Fan Village. |  JAVI FERRÁNDIZ

Activitats per a nens en la F1 Barcelona Fan Village. | JAVI FERRÁNDIZ

2
Es llegeix en minuts
Germán González
Germán González

Periodista.

ver +

Arrenca motors el Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1, que se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya el cap de setmana del 21 al 23 de juny i que acosta aquest esport de motor als aficionats perquè puguin disfrutar de nombroses activitats relacionades amb la velocitat i la competició. Des d’ahir funciona a la plaça Catalunya de Barcelona la F1 Barcelona Fan Village, inaugurada pel president del Circuit de Barcelona-Catalunya i pel conseller en funcions d’Empresa i Treball, Roger Torrent.

Aquesta zona per a aficionats instal·lada al centre de la ciutat espera a uns 65.000 assistents entre ahir i dissabte que ve, i ja escalfa motors abans del Gran Premi de Catalunya de Fórmula 1. La F1 Barcelona Fan Village, que és d’accés gratuït, ofereix als amants del motor l’oportunitat de disfrutar de gastronomia catalana, alta tecnologia i música alhora, amb diferents paradetes de menjar, simuladors, rèpliques d’un garatge i concerts. També es va instal·lar una gran pantalla per seguir les classificacions de la carrera en directe, s‘ha preparat el F1 Driver Selfie Area perquè els visitants puguin fer-se fotos amb els seus ídols i es va habilitar una zona per a nens. "Obrim la Fórmula 1 al públic familiar i a tots aquells que volen disfrutar de la seva emoció però que no tenen la possibilitat d’assistir al gran premi", va explicar Torrent durant la inauguració.

Tampoc van faltar a la cita el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, i el director del Circuit de Barcelona-Catalunya, Josep Lluís Santamaria. Torrent va detallar que només ahir, el dia en què s’estrenava aquesta fan zone, ja van passar per plaça Catalunya "unes 6.000 persones" per visitar aquesta proposta del món de l’automobilisme. "Ja s’han descarregat 65.000 codis QR (el mètode per poder accedir al recinte) i s’espera arribar als 100.000", va afegir.

Notícies relacionades

Invitació gratuïta

El Fórmula 1 Barcelona Fan Village obre les seves portes de 12 a 21 hores entre setmana i d’11 a 21 hores els caps de setmana. Els que s’hi acostin, primer s’han de descarregar una invitació gratuïta al portal d’entrades del Circuit, ja que l’aforament és limitat. Entre les activitats que es proposen hi ha simuladors F1® Sim Racing; jocs com el F1® Blast Lane, inspirat en els túnels de vent de les escuderies, i el Batak Reflex Challenge, per provar els reflexos; el F1® Driver Selfie Area, on els assistents poden fer-se una foto amb els seus pilots preferits mitjançant la realitat augmentada; un simulador i un podi oficial de Heineken; el Pit Stop Challenge, que és un repte de parada en boxes, i una pista de Scalextric.