Inauguració

Beso Beach arriba a la Diagonal

«Aquesta vegada portem un trosset de platja a la part alta de la ciutat», afirma Masoni

El segell que triomfa a les Balears i en altres ciutats costaneres obrirà aquest divendres un oasi estival amb restaurant i piscina als jardins de l’hotel Torre Melina Gran Meliá. 

Beso Beach arriba  a la Diagonal
3
Es llegeix en minuts
Patricia Castán
Patricia Castán

Periodista

ver +

"No hay verano sin beso", proclamen des del 2012, quan van obrir el primer Beso Beach a Formentera, unint "sol, platja, bones vibracions, gastronomia" i un entorn de postal. La recepta va arrasar i de seguida el van seguir Eivissa, Mallorca, Estepona i Sitges, abans de la seva expansió internacional. Així que conquerir Barcelona era qüestió de temps, tot i que l’emplaçament final no sigui el litoral, sinó la zona alta, on divendres aixecaran el teló.

La raó es troba en la seva aliança amb Meliá, que ha renovat i ressuscitat com Torre Melina Gran Meliá el que fos l’antic hotel Joan Carles I, i en els 2.000 metres quadrats de jardí que ha convertit en oasi urbà. Perquè una de les seves consignes no decaigui –"som gent que viu amb els peus a la sorra"–, el nou beach club comptarà amb un sorral on caminar i fins i tot menjar descalç.

Aquests dies viu la recta final de les obres de cara a la seva presentació social dijous a la nit. Els que coneixen l’ADN de Beso Beach trobaran a Barcelona la versió 2.0: l’habitual interiorisme amb fustes naturals, canyís, tons terra, molta vegetació i disseny distingit, però amb un horitzó verd en lloc de blau. Els immensos jardins de Torre Melina, rehabilitats amb cura per la cadena hotelera, exerceixen de marc perquè l’ambient sigui hedonista, gairebé vacacional, i que un s’oblidi que és a dues passes de la Diagonal, a l’entrada de Barcelona.

Públic adult

Beso Beach Barcelona té els ingredients dels seus germans sense escatimar espai, aquí gairebé sempre a la fresca. "Aquesta vegada portem un trosset de platja a la part alta de la ciutat", diu Judith Masoni, directora de màrqueting de la marca. Assegura que feia anys "que els incondicionals que han seguit el seu rastre des de Formentera en demanaven un a Barcelona". L’enfoquen a un públic adult de més de 30 anys, entre el qual donen per fet que hi haurà molts empresaris de la zona que l’escullin com a after work estival. No hi faltarà una destacada programació de dj, tot i que deixen clar que no serà una discoteca, ni en volum ni festes, ja que en principi es tancarà a les onze de la nit.

Tot i que el conjunt inclou un restaurant ensostrat (per a 80 comensals), la majoria de les seves taules són a fora (fins a un total de 200 persones). Formen part del que podria dir-se un jardí mariner, en tant que la sorra s’integra en un ampli sector del club, i els llits balinesos i hamaques es despleguen entorn de les piscines. El director general del complex Palau de Congressos i Torre Melina Gran Meliá, Ramon Vidal, explica que el concepte Beso Beach inclou els 2.000 metres quadrats, de la gastronomia a la vida de terrassa, passant per l’espai per a grans esdeveniments que funcionarà durant tot l’any.

Notícies relacionades

Perquè el recinte obrirà d’abril a octubre, amb el bon temps, però algunes instal·lacions podran disfrutar-se per a celebracions particulars o corporatives, com ara sopars nadalencs. Abans, té diversos mesos per endavant en què espera atraure sobretot "públic local, en especial de la zona alta per la seva proximitat". ¿Què hi trobaran els barcelonins? Per començar la nova etapa d’un hotel que ja s’ha convertit en l’únic resort de Barcelona, a les instal·lacions del qual també destaca l’espai de wellness Thai Room Spa.

L’hotel va ser una joia desaprofitada durant anys i va viure un tancament traumàtic des de la pandèmia, fins que va superar deutes i conflictes urbanístics i legals i va poder tornar a bategar després d’una inversió de 40 milions d’euros per part de la nova propietat, Tyrus Capital, i amb la gestió de Meliá, que el va reconduir a la lliga del luxe.