oci

El Bulevard Rosa ultima la reobertura el maig com a museu singular

El nou recinte, que porta mesos en obres, oferirà un recorregut per 10 instal·lacions que reflecteixin la diversitat cultural de la capital catalana.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb una ubicació immillorable, ningú esperava que el tancament del Bulevard Rosa el 2018 desemboqués en tants anys de buit en ple passeig de Gràcia de Barcelona. Però l’arquitectura de les velles galeries comercials han suposat massa condicionants per a relleus fallits. I per fi, sembla que el pròxim 11 de maig l’espai renaixerà com un singular museu del qual n’han transcendit pocs detalls.

Espai cultural

Notícies relacionades

White Rabbit, the Off-Museum of Barcelona, assenyala la seva web, que anuncia en 20 dies l’obertura. A la tardor es va fer públic que el recinte tindria un ús cultural. Aquest divendres, Betevé va informar de l’obertura del museu, i va destacar també que els seus responsables el presenten com un espai "per divertir-se coneixent la cultura catalana".

El nou recinte oferirà un recorregut per 10 instal·lacions que reflecteixin la diversitat cultural de Barcelona. Hi coincidiran diferents perspectives d’artistes com Tvboy, La Fura dels Baus, Mina Hamada i Carles Piera. Cada una de les sales permetran endinsar-se a la ciutat. Segons el portal de White Rabbit, la proposta serà com "aquest amic local que et guia i et revela els secrets de la ciutat". El públic podrà reviure els Jocs Olímpics del 92, tocar un gran caganer o ballar com si es trobés a la sala Razzmatazz.