Empresa familiar

Xavier Poch, nou director general de Serveis Funeraris de Barcelona - Mémora

Xavier Poch, nou director general de Serveis Funeraris de Barcelona - Mémora

Aniol Resclosa

1
Es llegeix en minuts
EFE

El consell d’administració de Serveis Funeraris de Barcelona - Mémora ha nomenat Xavier Poch nou director general de la companyia, segons ha explicat la companyia en un comunicat.

Poch compta amb una dilatada trajectòria en els serveis funeraris, que va arrencar en l’empresa familiar de la ciutat de Girona que va ser integrada el 1999 al que va acabar sent l’origen del grup Mémora.

Llicenciat i màster en Administració i Direcció d’Empreses per l’ESADE, ha exercit diferents càrrecs de responsabilitat en el grup com el de delegat territorial de Catalunya, posició des de la qual va pilotar l’expansió de Mémora a les províncies de Girona i Tarragona.

En paral·lel, també va assumir durant una etapa la direcció territorial de Mémora a València i Aragó.

Com a director general, Poch té al davant el repte de la consolidació dels serveis de la companyia i l’expansió de les seves instal·lacions.

SFB-Mémora, amb seu a Barcelona, és propietària de catorze tanatoris, un crematori i cinc cementiris distribuïts per la província de Barcelona i compta amb una plantilla de més de 260 professionals.

Notícies relacionades

Mémora, que va ser adquirida aquest any per Catalana Occidente, és el primer grup a Espanya i Portugal de serveis funeraris, tanatoris, crematoris i gestió de cementiris.

En aquests moments, realitza més de 52.000 serveis funeraris i 23.000 incineracions.