«Guerra oberta»

Els okupes d’El Kubo i La Ruïna adverteixen que respondran «amb fúria» a l’intent de desallotjament del 30 de novembre

Els okupes d’El Kubo i La Ruïna adverteixen que respondran «amb fúria» a l’intent de desallotjament del 30 de novembre

La Ruïna

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els col·lectius que ocupen els espais coneguts com a El Kubo i La Ruïna, a la zona de la Bonanova de Barcelona, han advertit en un comunicat que el 30 de novembre estaran preparats «per a tot» quan hagin d’enfrontar-se a un intent de desallotjament. «Una vegada més, la Sareb i l’Estat intentaran fer-nos fora de casa», asseguren, els adverteixen que aquesta vegada «els sortirà pitjor».

«Estem preparats per respondre-hi amb tota la fúria. La ràbia i la imaginació sempre trobaran camins per manifestar-se», afirmen en el missatge difós, que sentencia que El Kubo i La Ruïna ja són eterns. Per tot això, asseguren que continuaran disposats a assumir «tot el que vingui».

Notícies relacionades

Assenyalen que es veuen immersos en una «guerra oberta» contra un sistema de dominació i, davant això, abracen el conflicte. «Convertim la nostra llar en camp de batalla, indica el text difós, en el qual assenyalen que utilitzaran tot el que tinguin al seu abast per combatre una guerra «social». «Aquest conflicte ni comença ni acaba amb el desallotjament d’El Kubo i La Ruïna», diuen.

En aquest sentit, expliquen que per a ells els espais ocupats són més que les parets i el sostre d’un edifici, ja que són sobretot «els individus» implicats i els seus projectes i preocupacions. «Sabem que res d’això es perd en un desallotjament», indiquen, i adverteixen que passi el que passi continuaran ocupant cases buides.