Menors de P-3 i P-4

Pugen a cinc les denúncies a un monitor del Liceu Francès de Barcelona per presumptes agressions sexuals a nens

Pugen a cinc les denúncies a un monitor del Liceu Francès de Barcelona per presumptes agressions sexuals a nens

Zowy Voeten

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Jutjat d’Instrucció 1 de Barcelona ha rebut un total de cinc denúncies contra un monitor del Liceu Francès de Barcelona per presumptament agredir sexualment menors del centre, han explicat fonts judicials a Europa Press.

L’1 de juny, el jutge va enviar l’home a la presó de manera provisional per presumptament agredir sexualment quatre nens de P-3 i P-4 a l’escola, i a aquests quatre casos s’hi suma la cinquena denúncia, que ha avançat aquest dimecres ‘Catalunya Ràdio’.

Les fonts esmentades han afegit que l’home va sortir de la presó a finals del mateix mes de juny després que l’Audiència de Barcelona estimés un recurs de la seva defensa.

Notícies relacionades

En la interlocutòria amb la qual el va enviar a la presó, el jutge va exposar que la investigació dels Mossos d’Esquadra va constatar que el novembre del 2022 el sospitós va aprofitar que dues de les nenes, alumnes de P-3, eren al lavabo que hi ha al costat del pati «per entrar amb elles i masturbar-se en la seva presència».

El gener del 2023, el monitor presumptament va portar un nen de P-4 darrere d’una caseta que hi ha al pati, «i allà li va tocar els glutis i li va introduir un dit per l’anus», i després va fer una cosa similar amb un altre nen del mateix curs, i per convèncer-los que anessin amb ell a la caseta els donava caramels i bombons.