Dilluns complicat

Un despreniment talla l’L5 en un matí d’incidències al metro de Barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El metro de Barcelona ha viscut un inici de setmana complicat per diverses incidències aquest dilluns al matí a la línia L1 i a l’L5. La circulació de trens en totes dues ja ha sigut restablerta, si bé la freqüència de pas ho fa de forma progressiva.

Segons informa Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) en diverses notes a la xarxa social X, la circulació a l’L5 s’ha vist interrompuda dues vegades al llarg de l’hora punta matutina. Primer al veure’s alterada la freqüència de pas de combois per «assistència sanitària» a l’estació d’Hospital Clínic i normalitzar-se cap a les 7.13 hores.

Notícies relacionades

Després cap a les 9 hores s’hi ha produït una altra incidència: un petit despreniment de sostre en un túnel ha deixat runa a la via, ha informat Betevé. Això ha obligat a tallar la línia entre La Sagrera i Maragall, un tram molt utilitzat perquè permet fer transbord. Els dos extrems de l’L5 funcionen amb normalitat fins aquests dos punts. TMB proposa als usuaris cobrir la distància entre les dues parades amb transport en superfície, a través del bus V27.

D’altra banda, el servei a l’L1 s’ha reprès cap a les 7.07 hores després de tallar la línia entre les parades d’Universitat i Espanya cap a les 6.50. Els dos extrems de línia, igual que a la línia blava, s’han mantingut operatius. No obstant, a les 11 hores del matí persistien els horaris alterats al conjunt de la línia vermella.

Temes:

Metro