Festa major de BCN

La Sagrada Família celebrarà tres jornades de portes obertes durant la Mercè

La Sagrada Família celebrarà tres jornades de portes obertes durant la Mercè

Mònica Serra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La basílica de la Sagrada Família celebrarà tres jornades de portes obertes amb motiu de la celebració, el pròxim 24 de setembre, de la festivitat de la Mercè, eix de les festes majors de la capital catalana.

L’Arquebisbat de Barcelona ha informat aquest diumenge que la Sagrada Família es podrà visitar gratuïtament els dies 22, 23 i 24 de setembre entre les 16.00 i les 20.00 hores.

Per celebrar aquesta visita, les persones interessades hauran de participar en un sorteig d’entrades a partir del 12 de setembre i fins al dia 18 amb inscripció prèvia a la web de la Sagrada Família o al formulari que es distribuirà a les xarxes socials.

Notícies relacionades

L’arquebisbat estima que, amb aquesta iniciativa, unes 15.000 persones podran visitar aquests dies la Sagrada Família, on podran conèixer, a més, l’actual estat de les obres.

Aquest any, durant les jornades de portes obertes es podran conèixer l’Hort del Cimaci i l’interior de les cobertes de la torre de la Verge Maria gràcies a una aplicació de realitat augmentada que es penjarà a la web de la Sagrada Família