El 24 d’agost passat

L’home que va aparèixer mort a la Rambla de Barcelona és una persona sense llar

Ho ha confirmat la Fundació Arrels, que ha registrat cinc morts d’aquest col·lectiu des de principis d’estiu

CONTEXT | Apareix un home mort a la Rambla de Barcelona

L’home que va aparèixer mort a la Rambla de Barcelona és una persona sense llar

El Periódico

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’home que va aparèixer mort dijous passat, 24 d’agost, a la tarda a la Rambla de Barcelona, a pocs metres de la plaça Catalunya, era una persona sense llar, segons ha informat la Fundació Arrels, que es dedica a atendre aquest col·lectiu.

El cos no presentava signes de violència ni criminalitat, segons van explicar fonts policials. La Guàrdia Urbana va ser la primera a arribar al lloc dels fets, una via plena de turistes, i els Mossos d’Esquadra ho van fer posteriorment, després de rebre l’avís a les 14.50 h.

La policia ho tracta com una mort biològica i ara espera l’autòpsia per saber la causa de la mort de la víctima, d’uns 60 anys.

Cinc persones sense llar mortes aquest estiu

Notícies relacionades

Les persones que estaven passejant per la zona són els que van avisar els serveis d’emergències i la principal hipòtesi és que es tractaria d’un cop de calor per les altes temperatures que s’estan vivint a Catalunya aquests últims dies.

Segons el recompte d’Arrels, són ja 5 persones sense llar les que han mort aquest estiu a Barcelona, aquesta última en plena onada de calor.