EL PERIÓDICO i les festes de Gràcia, junts en la decoració dels carrers

EFE / Quique Garcia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

EL PERIÓDICO celebra aquest any encara més intensament les festes de Gràcia. Un acord de col·laboració ha permès una aportació inèdita als carrers decorats aquesta edició 2023, que han comptat amb milers d’exemplars impresos d’EL PERIÓDICO per confeccionar el paper maixé i nombrosos detalls de l’ornamentació.

La capçalera catalana del grup Prensa Ibérica ha cedit gratuïtament a la Fundació Festa Major de Gràcia 230 quilos de paper excedent, traslladats en grans palets aquest juliol fins a la seu de l’organització. Els 23 carrers participants en aquesta edició han pogut utilitzar 10 quilos cada una per a les seves originals creacions d’aquest material, molt buscat per les comissions veïnals per la seva versatilitat.

Així, les pàgines d’EL PERIÓDICO tenen una nova vida a la festa major estrella de l’estiu de Barcelona, en sintonia amb el compromís editorial amb la sostenibilitat i el medi ambient. La contribució estreny vincles amb una festa que encarna els millors valors d’una ciutat humana, dinàmica i creativa, que uneix a Gràcia el millor de la tradició i la innovació.

Obsequi als visitants de la festa

Notícies relacionades

A més, la cessió de paper no és l’única col·laboració entre el diari i la fundació. Com vam explicar dimarts, la cercavila celebrada fa dos dies i l’acte d’entrega de premis d’aquest dijous compten amb un obsequi especial per als assistents. Per alleujar la calor estival i accedir a la millor informació local, el públic de dos dels esdeveniments més multitudinaris de la festa rep un ventall de cartró reciclable amb un doble missatge.

D’una banda, la fundació recorda la importància de respectar al màxim els carrers engalanats. De l’altra, EL PERIÓDICO regala una subscripció gratuïta al diari durant un mes, a través d’un codi QR. Tots els receptors dels 5.500 ventalls repartits es podran donar d’alta sense cost a la capçalera digital i disfrutar els següents 30 dies de tots els seus continguts.