Desfilada del Pride BCN

¿Quan és la manifestació del Pride 2023 a Barcelona? Dia i hora de la rua de l’Orgull Gai

¿Quan és la manifestació del Pride 2023 a Barcelona? Dia i hora de la rua de l’Orgull Gai

PRIDE! BCN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Pride de Barcelona2023 celebra l’orgull del col·lectiu LGTBIQ+ amb magnificència amb activitats i concerts per a totes les edats que acaben dissabte 15 de juliol amb la coneguda desfilada multicolor. La Marxa de l’Orgull és una manifestació festiva que congrega integrants del col·lectiu LGTBIQ+ (lesbianes, gais, persones trans, bisexuals, intersexuals, ‘queers’ i altres sexualitats històricament reprimides).

Aquesta concentració es fa de manera anual en ciutats de tot el món amb l’objectiu d’exhibir i expressar amb orgull i en públic la diversitat de les orientacions sexuals i de gèneres.

Horari

Notícies relacionades

Amb la finalitat que la societat es familiaritzi i accepti amb naturalitat totes les orientacions sexuals, el Pride de Barcelona convoca la rua a les 17.00 h perquè les carrosses i els participants es comencin a reunir. A les 18.00 h començarà la marxa davant el parc de les Tres Xemeneies per recórrer l’avinguda Paral·lel fins a la plaça Espanya, on es donarà per finalitzada la manifestació.

Honrar els LGTBIQ+ més grans

Amb el lema «L’Orgull de les nostres vides» l’edició d’aquest juliol pretén honrar les generacions predecessores que van obrir camí als membres del col·lectiu. La reivindicació convida la gent gran a explicar les particularitats i els reptes de formar part del col·lectiu durant la vellesa. En aquesta setzena edició es posa el focus en promoure l’empatia i la solidaritat en cada una de les etapes de la vida de les persones LGTBIQ+ amb l’objectiu de viure-les lliures d’estereotips i prejudicis.