Per Sergi Mas

El pòdcast d’EL PERIÓDICO | Les 24 hores prèvies a l’elecció de Jaume Collboni

El pòdcast d’EL PERIÓDICO | Les 24 hores prèvies a l’elecció de Jaume Collboni
1
Es llegeix en minuts
Sergi Mas

A propòsit de les negociacions del socialista Jaume Collboni per aconseguir l’alcaldia de Barcelona, tres dies després encara cou el dolor i les crítiques de Xavier Trias, candidat de Junts que va liderar la llista més votada al consistori barceloní.

En aquest capítol del pòdcast d’EL PERIÓDICO xerrem amb la periodista Sara González i realitzem un recorregut horari de com es va gestar el pacte que va facilitar l’alcaldia al número 1 del PSC.

Notícies relacionades

Arribat el moment de la investidura, l’olla a pressió –interna i externa– va escalar de pascals. A les 10 del matí de dissabte es va reunir l’executiva de Barcelona en Comú. Després es va convocar de manera extraordinària la coordinadora. Unes 40 persones –20 de manera ‘online’– que es van pronunciar i que van deixar la decisió final en mans del grup municipal. Barrar o no el pas a Trias, una jugada que pot tenir impacte a les generals i que no els estalvia haver d’afrontar la crisi que suposa perdre l’alcaldia que ha exercit de columna vertebral del projecte a escala catalana i l’abisme a l’etapa post Colau a la qual s’acosten amb cada vegada més quadros de l’antiga ICV agafant les regnes.

On es pot escoltar

On es pot escoltar‘El pòdcast d’El Periódico’ es publica de dilluns a divendres i es pot escoltar a les plataformes iVooxSpotifyPodimoGoogle PodcastsAmazon Podcasts i Apple Podcasts.

Equip

Idea i supervisió: Iosu de la Torre.

Edició i realització: Sergi Mas.

Disseny de so: Cadena Pirenaica.

Estudi de gravació: Manolita Studios.

Veu en off: Mercè Torrents.