Sinistre a Barcelona

Un mort i una ferida al caure’ls un mur al recinte modernista de Sant Pau a Barcelona

Un camió ha xocat contra la paret i ha causat destrosses que han afectat diversos vianants

1
Es llegeix en minuts
Gisela Macedo
Gisela Macedo

Periodista

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Almenys un home de 71 anys ha mort i una altra persona està ferida al caure’ls un mur a sobre després que un camió cisterna xoqués contra aquesta paret situada al carrer de Sant Antoni MariaClaret amb el carrer de la Independència, a Barcelona.

L’accident ha tingut lloc a les 8.45 hores d’aquest divendres, quan el camió cisterna que transportava residus mèdics ha sortit del recinte modernista de Sant Pau i ha xocat contra el mur, fet que ha causat destrosses que han afectat diversos vianants, ha informat l’Ajuntament de Barcelona

A causa de l’impacte, ha caigut runa sobre la calçada per on passaven dos vianants, uns dels quals, un home de 71 anys, «ha mort al moment», asseguren fonts municipals. L’altra persona, una dona de 63 anys, ha resultat ferida menys greu i ha sigut traslladada a l’hospital de Sant Pau, que es troba just al costat del lloc de l’accident.

El conductor del camió, per la seva banda, ha donat negatiu en les proves d’alcohol i drogues.

Notícies relacionades

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat dotacions de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana, dels Bombers de Barcelona i cinc unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), així com la regidora del districte d’Huerta-Guinardó, Rosa Alarcón.

L’ajuntament considera el mort com una víctima mortal en sinistre de trànsit i la comptabilitza com la vuitena de l’any a la ciutat.