Setmana d’estrelles

Coldplay arriben de nit a Barcelona i ja estan allotjats en un hotel de luxe del centre

  • ¿Quins temes sonaran en els concerts de Coldplay a Barcelona?

  • Una tempesta d’esdeveniments ‘top’ omplirà Barcelona aquesta setmana i tot el mes de juny

barcelona/DSC_8208.jpg

barcelona/DSC_8208.jpg / MANU MITRU

1
Es llegeix en minuts
Patricia Castán
Patricia Castán

Periodista

ver +

L’aclamada banda de rock britànica Coldplay, capaç d’omplir durant quatre nits l’Estadi Olímpic, a partir d’aquest dimecres, i de mobilitzar fans de tot l’Estat i països pròxims per acudir als seus concerts a Barcelona, ha aterrat aquesta nit a la ciutat i ja s’ha instal·lat en un hotel del centre, enmig d’un operatiu de seguretat.

El grup que lidera Chris Martin s’ha desplaçat en dos cotxes de luxe amb vidres tintats des de l’aeroport, i ha arribat poc abans de les deu del vespre al seu allotjament, preservant la seva intimitat, i per no deixar-se veure ni un moment. Només EL PERIÓDICO i un grapat de fans havien esperat la seva arribada secreta a l’establiment durant unes hores.

Hotel exclusiu i d’estil britànic

Han entrat per l’aparcament del Soho House Barcelona, un hotel de luxe amb presència a les ciutats més destacades del món (amb base original a Londres, i gran èxit a Nova York, entre altres epicentres) i on molts dels seus hostes són socis, tot i que és possible allotjar-se també sense ser-ho, per tarifes una mica altes. La banda ha accedit pel pàrquing, totalment ocults, mentre que el seu representant ha sigut l’únic que ho ha fet per l’entrada principal de l’hotel, a la plaça del Duc de Medinaceli, al costat del Port Vell.

Per a la seva estada porten tancat un programa mil·limetrat d’activitats i sortides. Pel que sembla, fins i tot s’acompanyen d’un xef personal per al cantant.

Notícies relacionades

L’hotel Soho House Barcelona, inaugurat el 2016, d’estil una mica clàssic, confortable i ambient entre ‘british’ i vintage, sol costar a partir de 230 euros per a membres, però és habitual que rondi els 500 davant la gran demanda que viu Barcelona.

El grup actuarà els dies 24, 25, 27 i 28, i ha penjat el ple. La seva visita enllaça amb la d’Elton John i posa a la capital catalana en el centre d’una gran hiperactivitat d’esdeveniments ‘top’ de música, esport i congressos. Molts hotels estaran al complet aquests dies, entre la febre de concerts i la gran afluència turística del mes de maig, mentre que la setmana següent encara serà més intensa, amb el Primavera Sound i el gran premi d’Espanya de F1.