Intrusisme

VÍDEO | Taxistes fan fora un conductor pirata de l’aeroport de Barcelona

  • Els taxistes de Barcelona tornaran a patrullar a l’aeroport contra els conductors pirata

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dit i fet. Aquest dimecres, les associacions de taxistes Élite Taxi i Anget han anunciat que tornarien a patrullar a l’aeroport de Barcelona, després de detectar la tornada dels conductors pirata. Aquest dimecres, els taxistes ja s’han personat al vestíbul de la terminal 1 per expulsar els conductors il·legals, a qui assenyalen i molesten amb xiulets.

Notícies relacionades

El col·lectiu ha estat més d’un mes a l’aeroport fent torns per evitar la intrusió dels conductors il·legals, que capten clients al vestíbul de la terminal i «els cobren el que volen», sense que les autoritats actuïn. Fa uns dies, van decidir retirar-se l’aeroport després d’arribar a un acord amb Aena. Ara han decidit tornar-hi perquè els conductors pirates continuen «campant al seu aire».

Aquest dimecres, el portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, ha mostrat en un vídeo com els taxistes fan fora, a cop de xiulet, un d’aquests conductors il·legals de l’aeroport, que acaba marxant pel pàrquing mentre el segueixen. Al veure’l pagar l’aparcament, Álvarez es mostra sorprès: «No paga impostos, però paga pàrquing».