Eleccions municipals

Jordi Cañas tancarà la llista d’Anna Grau i Ciutadans per a l’alcaldia de Barcelona

La candidata ha definit l’eurodiputat com «el millor motor per tornar l’esperança a una ciutat que reneix, ressorgeix i es rebel·la»

Jordi Cañas tancarà la llista d’Anna Grau i Ciutadans per a l’alcaldia de Barcelona

Carlos Montañés

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’eurodiputat de Ciutadans, Jordi Cañas, ocuparà el «tancament simbòlic» de la candidatura d’Anna Grau a l’alcaldia de Barcelona per a les eleccions municipals del 28 de maig. La llista del partit taronja s’ha registrat aquest dimecres davant la Junta Electoral de Zona, segons ha informat la mateixa formació en un comunicat. La mateixa Grau ho ha celebrat en el seu compte de Twitter.

Notícies relacionades

 Per a Grau, «és un gran honor que Jordi Cañas accepti posar el fermall d’honor» a la seva llista i ha enaltit el representant de Cs al Parlament Europeu com a exemple i inspiració. L’alcaldable de Cs a la capital catalana creu que Cañas «és el millor motor per tornar l’esperança a una ciutat que reneix, ressorgeix i es rebel·la». La candidatura també incorpora l’escriptora i una de les fundadores del partit el 2005, Ana Nuño (número 21), i que figura en la llista com a candidata independent.

 Els llocs de sortida de Cs per concórrer a Barcelona compten, a més d’Anna Grau i Nico Ortiz (2), amb Marina Bravo (3), Javier Edrosa (4), Sonia Reina (5), Juan del Olmo (6), Montserrat Herrera (7), Pedro Juan Sánchez (8), Jessica Pauchet (9) i Mohammad Arsalana Aslam (10, independent).