A Gràcia

Tres detinguts a Barcelona que van provocar destrosses després de l’assalt fallit a un pis

Almenys un dels arrestats va intentar escalar per una canonada per accedir a una vivenda, però la temptativa es va frustrar al cedir la canonada

Tres detinguts a Barcelona que van provocar destrosses després de l’assalt fallit a un pis

El Periódico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Urbana ha detingut tres persones acusades de provocar destrosses després de fracassar en l’intent d’assaltar una vivenda al barri de Gràcia de Barcelona. La temptativa es va frustrar perquè la canonada es va trencar quan hi reptaven. A més, els arrestats van agredir una persona que els va recriminar que almenys un d’ells mirés d’escalar per la façana amb la suposada intenció d’accedir a un pis per robar.

Notícies relacionades

La policia local de Barcelona ha precisat que els agents van rebre l’avís que uns individus estaven causant destrosses a l’entorn de la plaça de Lesseps, cap a la una de la matinada. A l’arribar al lloc dels fets, treballadors de la brigada de neteja van confirmar a la Guàrdia Urbana que havien vist unes persones fent caure tres motocicletes estacionades i trencant un semàfor.

Els treballadors van facilitar una descripció dels tres individus, i d’aquesta manera els policies van arribar fins als sospitosos. Els agents van obtenir altres testimonis, que van afirmar que van veure almenys un dels arrestats pujant per una canonada per mirar d’accedir a un pis. La canonada va cedir a causa del pes del detingut, cosa que va desbaratar el presumpte assalt.