Iniciativa d’èxit

Torna el bus que recorre les zones il·luminades per Nadal a Barcelona

barcelona/Barcelona Christmas Lights_0.jpg

barcelona/Barcelona Christmas Lights_0.jpg

1
Es llegeix en minuts
Patricia Castán
Patricia Castán

Periodista

ver +

La campanya de llums de Nadal tornarà a anar acompanyada de la iniciativa Barcelona Christmas Tour. Serà el quart any en què s’organitza un circuit especial per recórrer l’enllumenat nadalenc amb Bus Turístic que tan bona acollida ha tingut altres anys. El primer tinent d’alcalde d’Economia, Jaume Collboni, ha assegurat que la seva tirada no és només turística, sinó també ciutadana.

A partir de l’endemà de l’encesa, el 25 de novembre i fins al 31 de desembre del 2022 hi haurà sortides des de la parada de la plaça de Catalunya cada dia de la setmana, dues a les 18.00 i dues a les 20.00 hores. El dia de Nadal no hi haurà servei i el 24 i el 31 de desembre només es farà el viatge de les 18.00 hores.

Notícies relacionades

L’autobús farà un recorregut especial pels grans carrers, avingudes i edificis més emblemàtics de la ciutat especialment decorats i il·luminats per a les festes, ha explicat l’ajuntament aquest dimarts. Serà una ruta d’una hora i mitja de durada que permetrà disfrutar dels muntatges de carrer des del pis superior del bus, amb informació en català, castellà i anglès.

El preu del bitllet serà de 15 euros per als adults i de 10 euros per als nens d’entre 4 i 12 anys.