Bicentenari

El passeig de Gràcia estrenarà il·luminació aquest Nadal

El passeig de Gràcia estrenarà il·luminació aquest Nadal

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

El passeig de Gràcia de Barcelona tindrà una nova il·luminació aquest Nadal. Ho ha anunciat el president de l’associació, Lluís Sans, en una entrevista al programa Bàsics de betevé. La bona acollida de l’última proposta ha animat els comerciants a reinventar-se: «L’any passat ja va tenir molt èxit, molta gent el considerava el millor enllumenat de Barcelona», ha presumit Sans. «Així que aquest any, des de l’associació hem cregut que havíem de fer un pas encara més enllà i oferir un enllumenat encara més bonic, més potent... Jo crec que sorprendrà molt», ha augurat.

Notícies relacionades

El president de l’entitat que agrupa les botigues del passeig ha remarcat que Nadal és una oportunitat «no només per al comerç». «Són dies molt especials, la gent surt a fer voltes, ve gent de la resta de Catalunya i de la resta d’Espanya a disfrutar del nostre Nadal i són moments que s’han d’aprofitar». »¡Cal fer-ho tan bé com sapiguem!», ha demanat.

El nou ‘look’ nadalenc coincidirà amb el bicentenari del passeig de Gràcia, una efemèride que l’associació comercial preveu celebrar durant el 2022 i el 2023 amb un programa d’actes i esdeveniments patrocinats. La ciutat també brinda una picada d'ullet a la celebració de la Mercè, ja que el popular Correfoc se celebrarà aquest diumenge per primera vegada en aquesta artèria de l’Eixample, aprofitant que buscava escenari nou atès que la seva ubicació tradicional a la Via Laietana es troba en obres. A més, dissabte els gegants de la ciutat sortiran de Ciutat Vella i es passejaran per aquest emplaçament.