Successos

Dos apunyalaments més en una setmana amb quatre atacs amb arma blanca a Barcelona

  • Detingudes dues persones implicades en una baralla i quatre més acusades d’apunyalar un vianant per robar-lo

  • Dues persones van ser apunyalades la setmana passada en dos aldarulls a Ciutat Vella

Agentes de los Mossos en una imagen de archivo.

Agentes de los Mossos en una imagen de archivo. / Epi_rc_cat

1
Es llegeix en minuts

Dos apunyalaments més a Barcelona en les últimes hores culminen una setmana en què han transcendit almenys quatre agressions amb arma blanca en ple carrer. Els Mossos d’Esquadra han informat que han detingut sis persones vinculades a dos aldarulls diferents. Els agents han arrestat dues persones aquesta matinada presumptament implicades en una baralla; les altres quatre detencions es relacionen amb un robatori violent esdevingut al Raval aquest dijous.

La policia catalana acusa els dos detinguts aquesta matinada passada d’haver atacat amb ganivets altres persones en una baralla iniciada cap a les 04.45 hores a l’encreuament del carrer Marina i Mallorca, segons ha informat ‘El Caso’. Un dels arrestats va patir ferides d’arma blanca.

Notícies relacionades

D’altra banda, els Mossos han capturat dos sospitosos més i la Guàrdia Urbana dos més per haver apunyalat presumptament una persona per robar-la. El furt violent va passar aquest dijous a les vuit de la tarda al carrer Sant Josep Oriol, del Raval.

Els dos successos s’han encadenat després de dos apunyalaments recents més, tots ocorreguts en un marge de set dies. El primer aldarull dels dos va passar dijous de la setmana passada, a la plaça dels Àngels. Dos homes es van enredar en una baralla que va acabar amb un ferint a un altre amb un ganivet, a plena llum del dia i davant l’entrada del Macba. L’agressor va ser detingut i se li imputa un suposat delicte d’intent d’homicidi. Dos dies més tard, una escena similar es va repetir a la plaça del Mar, a la Barceloneta. En aquest cas, un jove la va emprendre a ganivetades contra un home que prèviament havia colpejat una noia.