Remodelació

Barcelona retallarà un carril a dos carrers al costat de l’escola Rius i Taulet, a Gràcia

  • Maignon i Mare de Déu del Coll perdran un vial i es permetrà girar a l’esquerra des de República Argentina a Lesseps

barcelona/LESSEPS.jpg

barcelona/LESSEPS.jpg / Ayuntamiento de Barcelona

1
Es llegeix en minuts
Toni Sust
Toni Sust

Periodista

ver +

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat aquest dimarts que té intenció d’eliminar dos carrils dels carrers de Maignon i Mare de Déu del Coll al seu pas per l’escola Rius i Taulet, situada a la part superior de la plaça de Lesseps.

L’objectiu és incloure el centre educatiu dins del programa municipal ‘Protegim les escoles’, que persegueix garantir la seguretat d’alumnes i familiars a la sortida de les escoles arrabassant espai al trànsit.

Notícies relacionades

Els dos carrers són molt transitats perquè per aquests s’accedeix a la ronda del Mig en les dues direccions i a Torrent de l’Olla. Quan les obres estiguin completades, s’habilitarà el gir a l’esquerra des de República Argentina a Lesseps, per la qual cosa es podrà accedir a Torrent de l’Olla i a la ronda del Mig en sentit Besòs.

390.000 euros de pressupost

La comunitat educativa de l’escola va demanar la millora de l’entorn del centre i mesures per reduir la velocitat a Mare de Déu del Coll. La reforma que es farà té un pressupost de 390.000 euros, les obres començaran al gener i està previst que acabin l’abril del 2023.