Mobilitat sostenible

El bicibús escolar s’estrena aquest divendres per la Diagonal

Amb alumnes de quatre centres, s’iniciarà a l’encreuament entre els carrers de Roger de Flor i València i arribarà fins a la plaça de les Glòries

El bicibús escolar s’estrena aquest divendres per la Diagonal

JORDI OTIX

1
Es llegeix en minuts

El bicibús segueix guanyant adeptes a la capital catalana. Aquest divendres s’estrena una nova ruta per la Diagonal, que s’iniciarà an l’encreuament entre els carrers de Roger de Flor i València i arribarà fins a la plaça de les Glòries. La Guàrdia Urbana, com és habitual, donarà suport als joves escolars ciclistes de les escoles Ramon Llull, Gaia i Encants, i a l’Escola Bressol Municipal Leonor Serrano. L’Associació de Famílies d’Alumnes de la Escola Gaia organitza la nova línia juntament amb els altres centres.

Notícies relacionades

El punt de trobada del pilot escolar serà a les 8.20 hores i transcorrerà pel centre de la Diagonal. La primera parada serà a la Ramon Llull (a l’encreuament d’Aragó i Consell de Cent), seguirà l’escola Gaia (Castillejos) per acabar al carrer de Castillejos, amb els alumnes del centre dels Encants i de Leonor Serrano.

El bicibús es va introduir a Catalunya a Vic fa una mica menys d’un any i va arribar a Barcelona el mes d’abril passat al barri de Sarrià, avui sense funcionament per problemes d’aparcament. Al setembre va arribar a l’Eixample, amb sortida al mercat de Sant Antoni, amb una línia que ja ha celebrat 15 edicions. Al desembre, es va implantar la ruta de Sant Andreu de l’escola 30 Passos. Se celebra una vegada al mes i aquest divendres viurà la seva segona edició.