ACTIVITATS FAMILIARS

Com celebrar el Nadal en els centres comercials de Barcelona

  • En la majoria hi haurà tant el Pare Noel com els Reis Mags

  • Els Westfield ofereixen el recorregut ‘Viatge al cor del Nadal’

  • Instal·len pistes de gel i organitzen espectacles, tallers i sortejos

Com celebrar el Nadal en els centres comercials de Barcelona

INTERMÈDIA COMUNICACIÓ

3
Es llegeix en minuts
Eduardo de Vicente
Eduardo de Vicente

Periodista

ver +

El Nadal, en ple hivern i quan els dies són més foscos, és l’època propícia per il·luminar els barris i els carrers de les ciutats per donar-los un aspecte més alegre. Però també els centres comercials pretenen estimular-nos a fer les compres en un ambient més festiu i lúdic i, per això, organitzen activitats gratuïtes a mida per a tota la família. Recomanem visitar prèviament les seves pàgines web (enllaçades amb cada un d’ells) per conèixer dates i horaris concrets. Repassem les seves propostes.

WESTFIELD GLÒRIES / SPLAU

En aquests espais ens han preparat un recorregut nadalenc, Viatge al cor del Nadal,que comença a Vila Nadal, l’entrada d’una estació de tren (per evitar fer cua recomanem reserva prèvia) on el seu cap ens donarà la benvinguda i ens entregarà un passaport (si omplim totes les caselles entrarem en un sorteig per un val de 100 euros). Allà trobarem unes casetes que representen el poble de Pare Noel, la dels elfs que fan els regals, ens regalaran unes ceres per pintar-nos la cara i ens obsequiaran amb unes galetes. Però el millor és que podrem fotografiar-nos amb el mateix Santa Claus (més endavant, els Reis Mags) i entregar-li la nostra carta.

Visitem després Somnis de Nadal, una experiència envoltant consistent en una pel·lícula d’un minut en la qual viatjarem a Lapònia i veurem l’aurora boreal. Els petits podran pujar al tren de l’‘Orient Express’, que celebra el seu centenari, fotografiar-se en un photocall d’una estació ferroviària, perdre’s en un paisatge nevat amb un iceberg, imatges en 3D de diferents animals, així com figures a mida real d’un cérvol o un os acabant el nostre viatge girant en un nostàlgic carrusel.

Més informació:

Westfield Glòries

Westfield Splau

WESTFIELD LA MAQUINISTA

A La Maquinista organitzen un recorregut similar al de Glòries i Splau, però amb un atractiu suplementari, hi ha muntada una pista de patinatge sobre gel sostenible imitant les roller disc nord-americanes i podrem provar-la cada dia. En aquesta instal·lació hi haurà també actuacions de bandes musicals, ball, llum i moltes sorpreses i sonarà música des dels anys 60 fins a l’actualitat amb diversos dj.

Més informació:

Westfield La Maquinista

SOM MULTIESPAI

Hi ha pintacares de fantasia, hi haurà el Pare Noel o els Reis, segons el dia, però les activitats més grans se celebren a la plaça central, on hi haurà contacontes, un espectacle familiar molt Frozen i elfs, concert de Nadal i un xou nadalenc amb fades i llums. Finalment ofereixen tallers infantils per fer fanalets, la festa de les llaminadures o als Reis Mags.

Més informació:

Som Multiespai

DIAGONAL MAR

Han muntat el Christmas Village per on passaran el Pare Noel i els Reis amb els seus corresponents elfs i patges animant l’espera i, mentrestant, la Mare Noel ens explicarà contes nadalencs. Els nostres petits podran apuntar-se a tallers per crear penjolls, bosses i decoració per a aquestes dates.

Més informació:

C. C. Diagonal Mar

LAS ARENAS

D’acord amb l’exposició immersiva que ofereixen a la Cúpula, dedicada a Van Gogh, han ideat Arenas Xmas-Art. Consisteix en un set amb més de cent gira-sols en homenatge al pintor holandès on podrem fotografiar-nos i participar en un sorteig per viatjar a Amsterdam, on es troba el museu dedicat a l’artista. Igualment participen en actes solidaris.

Més informació:

C. C. Arenas de Barcelona

MAREMAGNUM

El Pare Noel també serà en aquest centre i serà substituït després del Nadal pel Rei Baltasar, però també hi haurà un personatge inesperat, el rondinaire Grinch, que odia aquestes festes, i els qui s’atreveixin a fotografiar-se amb ell i ho comparteixin a Instagram poden guanyar una targeta regal de 200 euros. Igualment, aquest cap de setmana col·laboren amb Aquest Nadal comptem amb tu recollint joguines en bon estat per ajudar els més desfavorits.

Més informació:

C. C. Maremagnum

ILLA DIAGONAL

El gran arbre de Nadal presidirà l’espai, però també trobarem l’oficina de correus i el pessebre en moviment, hi haurà Santa Claus i els carters reials i, després d’un any d’absència, torna la pista de gel. Organitzen diverses activitats infantils com tallers per fer mitjons, fanalets, corones, etiquetes per a regals i altres elements de decoració nadalenca.

Més informació:

C. C. L’Illa

GRANVIA 2

Un any més, la decoració serà molt espectacular i podrem saludar tant el Pare Noel com el Patge Reial virtualment mitjançant una pantalla digital i fer-nos una foto amb ell. També veurem Santa Claus, en realitat augmentada, en una altra pantalla gegant de 80 metres quadrats. Igualment ofereixen un tobogan infantil, un racó per fer-se selfies i tallers de manualitats per a nens.

Notícies relacionades

Més informació:

C. C. Granvia 2