A Barcelona

Els Jardins de Pedralbes es reinventen en un bosc immersiu de llums de Nadal

El parc s’ha convertit en un bosc de llums que compta amb un milió de leds i més d’un quilòmetre de cablejat

Els Jardins de Pedralbes es reinventen en un bosc immersiu de llums de Nadal

ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Jardins de Pedralbes han inaugurat aquest dimarts ‘Natura encesa’, una instal·lació lluminosa que reinventa els llums de Nadal. El parc barceloní s’ha convertit en un bosc immersiu de llums, que compta amb un milió de leds i més d’un quilòmetre de cablejat.

Flors, bancs de peixos, voltors, cigonyes... tot d’elements fets de llum pretenen mostrar una representació de la vida al planeta i dels quatre elements l’aire, l’aigua la terra i el foc. Amb tot, es reivindica la biodiversitat i la conservació de l’espai natural des de la «critica mediambiental». Així ho ha explicat el responsable de la productora de la instal·lació, Iñaki Fernández, durant la inauguració.

Camí per quatre zones

Després de l’èxit de Santa Cruz de Tenerife i Madrid, la instal·lació ha aterrat a Barcelona en la seva edició ‘Life’, de manera que proposa un recorregut per submergir-se en els quatre elements de la terra. Per aquesta raó hi ha quatre zones diferenciades dedicades a cada un dels elements.

Notícies relacionades

A la inauguració de la instal·lació hi ha assistit el regidor del districte de les Corts, Joan Ramon Riera, el qual ha destacat la «mirada diferent» que aporta ‘Natura encesa’ al parc barceloní. «Barcelona és una ciutat que aspira a ser cosmopolita i el que ha de fer és portar noves mirades sobre els seus espais», ha apuntat Riera.

‘Natura encesa’ es dirigeix a tots els públics i es pot visitar de 18.00 h a les 22.00 h fins al pròxim 9 de gener. L’organització ha destacat la «meravellosa» acollida que ha tingut entre el públic, ja que abans de la inauguració ja havien venut 50.000 entrades.

Temes:

Nadal