Un fenomen «consolidat»

La patronal de l’oci nocturn augura anys de ‘botellons’

  • La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals reclama que els vacunats puguin accedir a l’interior als seus establiments

botellon

botellon / JORDI OTIX (EPC)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (FECASARM), patronal de l’oci nocturn, ha deplorat aquest diumenge els actes vandàlics de les últimes nits a Barcelona, i ha advertit que els ‘botellons’ s’han consolidat i que passaran «anys» abans que deixin de produir-se.

Notícies relacionades

Aquesta és l’opinió del secretari general de l’agrupació, Joaquín Boadas, que, en un vídeo recollit per Efe, considera «molt negativa i inacceptable» la imatge que donen els ‘botellons’ i que remarca que un dels motius pels quals es produeixen és la falta d’una oferta legal d’oci, és a dir, de l’obertura total dels locals d’oci nocturn.

Gràcia, Sants, l’Autònoma

«Ja vam advertir el maig passat que els ‘botellons’ es multiplicarien, i és el que ha passat. Ara s’han cronificat i consolidat», ha declarat Boadas, que s’ha referit als fets de la Mercè però també als botellons que es van produir a les festes de Gràcia i a les de Sants, i a l’Autònoma. Boadas ha reclamat que es doni validesa al protocol d’accés a locals d’oci nocturn en espais interiors, per ara vetats al públic, per permetre que hi vagin persones que hagin completat la pauta de la vacunació.

Temes:

Botellon