La festa major de Barcelona

Els escenaris de la Mercè Arts de Carrer, dansa, teatre, circ...

Els escenaris de la Mercè Arts de Carrer, dansa, teatre, circ...
1
Es llegeix en minuts

La Mercè Arts de Carrer (MAC) només és una de les bigues que sustenten el gran edifici de la festa major de Barcelona. Una altra és, per exemple, el BAM, la Mercè de la música. Tan gegant és la Mercè que el seu programa s’anuncia per parts, i en aquesta ocasió han sigut presentats els nou grans escenaris en què s’ha programat dansa, teatre, circ, marionetes i altres arts associades. Són nou escenaris repartits en cinc districtes diferents, prova inequívoca de la descentralització cada vegada més gran de la festa major.

Notícies relacionades

Cada lloc tindrà el seu propi menú d’actuacions. La Ciutadella, el parc de la Trinitat, el Castell de Montjuïc, el parc de Joan Miró, l’Estació del Nord, la Casa de l’Aigua, els jardins dels Drets Humans, el Turó de la Peira i el Palauet Albéniz seran els escenaris del MAC del 2021.

A aquesta llista s’hi hauria d’afegir, en justícia, el passeig de Gràcia, on l’Institut de Cultura de Barcelona (Icub) ha organitzat un inèdit homenatge als protagonistes de la cultura popular local, el 24 de setembre.

Temes:

La Mercè