Votació popular

Les festes de Sants premien l’enramat floral de la plaça de Bonet i Muixí

Les festes de Sants premien l’enramat floral de la plaça de Bonet i Muixí
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En un any tan estrany com aquest segon de pandèmia, les tradicionals festes de Sants han volgut distingir la decoració floral de la plaça de Bonet i Muixí, que ha comptat amb la participació dels veïns dels carrers de Sagunt i de Papin,com la millor decoració d’aquest 2021. En total, aquest any al barri s’han decorat vuit carrers (pertanyents a nou comissions de festes) i, tot i que tots han sigut premiats d’una manera o d’una altra, la que ha obtingut més recolzaments ha sigut la plaça de Bonet i Muixí, amb 307 vots d’un total de 1.382, segons ha informat aquest dissabte Sants3Ràdio.

Notícies relacionades

També han sigut molt bé valorats per les persones que han participat en la votació el bosc ple de flors del carrer de Valladolid i les teles de colors amb què s’ha engalanat el carrer d’Alcolea de Baix, que d’aquesta manera ha celebrat el seu 40+1 aniversari.

Alcolea de Dalt ha apostat aquest any per espirals de colors, boles i serrells, i el carrer de Finlàndia ha triat ornaments històrics per celebrar en aquest cas el seu 40è aniversari. Altres participants han sigut el carrer de Guadiana, que ha escollit una temàtica marina; la plaça de la Farga, amb un sostre amb tires de colors, i Robrenyo s’ha convertit en un camp de batalla amb colors de camuflatge i dianes.

Temes:

Festes