Succés a Barcelona

Mor un turista holandès a l’empassar-se una clau en una discussió amb la Urbana

  • L’equip del SEM va aconseguir extreure-l’hi, però l’home va morir hores després a l’Hospital de Sant Pau

  • El mort, de 37 anys, havia sigut denunciat pels treballadors d’un supermercat, on havia estat causant enrenous

Barcelona    19.01.2021.    Barcelona.  La Guardia Urbana, en la foto en el cruce de las calles de Diputación con Urgell,  empezó hoy a multar a los usuarios de patinetes que no lleven casco y aquellos que lleven a sus hijos de ‘paquete’.   Medida que confundió a aquellos que no llevan casco siguiendo la normativa de la DGT pero que es diferente a la normativa decretada por el Ajuntament de Colau que exige obligatoriedad. Fotografía de Jordi Cotrina

Barcelona 19.01.2021. Barcelona. La Guardia Urbana, en la foto en el cruce de las calles de Diputación con Urgell, empezó hoy a multar a los usuarios de patinetes que no lleven casco y aquellos que lleven a sus hijos de ‘paquete’. Medida que confundió a aquellos que no llevan casco siguiendo la normativa de la DGT pero que es diferente a la normativa decretada por el Ajuntament de Colau que exige obligatoriedad. Fotografía de Jordi Cotrina / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home holandès de 37 anys ha mort aquest divendres a la matinada després d’empassar-se la clau del cotxe quan anava a ser detingut per la Guàrdia Urbana de Barcelona al districte de Sant Gervasi. El succés va començar dijous a la nit, cap a les 22.45 hores, quan els empleats d’un supermercat de l’avinguda Riera de Cassoles, al districte de Sant Gervasi, van alertar la Urbana per denunciar que un home estava causant molèsties a l’establiment. L’home, que estava de visita turística a la ciutat amb la seva família, es trobava en un estat de «gran exaltació» i provocava merder, segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat.

Maniobres de reanimació

Notícies relacionades

A l’arribar al supermercat, la policia municipal va aconseguir reduir el client, que poc després va perdre el coneixement. Els agents van fer una primera maniobra de reanimació, fins que va arribar l’equip mèdic del SEM, que va aconseguir que l’home expulsés una clau de cotxe que el turista tenia al coll. La maniobra va permetre estabilitzar l’home, que va ser traslladat a l’Hospital de Sant Pau, on finalment va morir a les 02.15 hores.

El consistori s’ha posat ja en contacte amb la família del mort, que es trobava allotjada en un establiment pròxim al supermercat. Se li ha ofert recolzament de serveis socials, i s’ha contactat amb el consolat per ajudar en totes les tasques que siguin necessàries. Així mateix, s’ha obert una informació reservada interna.