ART URBÀ

TvBoy rendeix homenatge a la gran Raffaella Carrà a Barcelona

  • El grafiter tria el noble encreuament entre el passeig de Gràcia i la Diagonal per recordar la diva italiana recentment morta

TvBoy rendeix homenatge a la gran Raffaella Carrà a Barcelona

ORGULL RADIO

1
Es llegeix en minuts

Un dels encreuaments més nobles de la ciutat, el de Diagonal amb passeig de Gràcia, ha sigut l’elegit per l’artista urbà TvBoy per instal·lar el seu homenatge a Raffaella Carrà. Una diva de la seva altura no mereixia menys.

Notícies relacionades

El grafiter italià establert a Barcelona és cèlebre pels seus dibuixos de petons apassionats entre polítics o futbolistes rivals. També són famosos els seus pòsters d’autoritats convertides en superherois o en sants. A Carrà –italiana com ell– no li ha fet falta convertir-la en superheroïna perquè ja ho és, sense necessitat de capa ni antifaç. A l’última obra de TvBoy, apareguda aquest cap de setmana en una caixa elèctrica al cobejat enclavament, es veu l’‘huracà ros’ exultant sobre un fons que d’una banda és la bandera irisada –Raffaella era i és una icona LGTBI– i, de l’altra, és de color lila, el color del moviment feminista que ella també va encapçalar amb la seva llibertat. Un breu text acompanya el dibuix i diu: «Una vida és una vida quan tens llibertat».

L’artista va compartir aquest dissabte a les seves xarxes socials un petit vídeo de la seva última obra amb el text del mural, i afegint un «tota la resta és només #rumore», fent una picada d’ullet a un dels hits de la cantant morta el 5 de juliol.