Nits sense oci reglat

Desmantellada una festa il·legal en una nau industrial al barri de Sants

Un total de 47 persones eren a l’interior a les 9.30 h de la nit, sense complir les restriccions sanitàries

A1-117708317.jpg

A1-117708317.jpg / EPC

1
Es llegeix en minuts

 La Guàrdia Urbana de Barcelona ha desmantellat aquest diumenge al matí una festa il·legal en una nau industrial situada al districte de Sants-Montjuïc en què hi havia en aquell moment 47 persones.

La policia local ha informat que els assistents no respectaven les restriccions sanitàries per la pandèmia, i a més el local no disposava de llicència d’activitat i presentava risc d’incendi, al comptar amb una instal·lació elèctrica precària.

Per això, fonts de l’Ajuntament de Barcelona han precisat a Efe que entorn de les 00.30 hores s’ha aixecat acta d’inspecció i s’han decomissat tant begudes com l’equip de so utilitzat a la festa, a més de precintar el local.

Noves gresques al litoral

Notícies relacionades

La intervenció dels agents va tenir lloc ja de dia, però la nit va tornar a deixar enrere moltes estampes de ‘botellon’ tant al centre de la ciutat com en altres barris, després de les noves restriccions que prohibeixen l’obertura dels locals d’oci nocturn. De nou, les platges van ser l’epicentre de les reunions i gresques de centenars de joves fins ben entrada la matinada.

A trenc d’alba, la part del Somorrostro, la Barceloneta i Sant Sebastià oferia una imatge pròpia de l’endemà de la revetlla de Sant Joan. Efectius de les brigades de neteja es van afanyar a retirar restes de la sorra poc abans de l’arribada dels primers banyistes del dia.