oficina de recepció de denúncies

La Guàrdia Urbana de Barcelona amplia l'oficina de denúncies de Ciutat Vella

La comissaria de Ciutat Vella no només ha guanyat més capacitat de denúncia, sinó que també ha millorat l'espai de la sala d'espera

comisaria

comisaria

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha ampliat les instal·lacions de l’Oficina de Recepció de Denúncies de la comissària del districte de Ciutat Vella, una actuació que permetrà incrementar la capacitat d’atenció ciutadana i adequa l’espai als protocols sanitaris requerits.

En un comunicat, el consistori ha explicat aquest dilluns que la nova instal·lació, on s’atenen les denúncies ciutadanes per la pèrdua de documentació, furts, danys, robatoris amb força i sostraccions a l’interior de cotxes, també està preparada per convertir-se en una oficina conjunta amb els Mossos d’Esquadra.

Més capacitat de denúncia

«Les denúncies són una de les la millors eines de les quals disposen els cossos policials per incrementar els resultats en la lluita contra la delinqüència. Per això la Guàrdia Urbana està millorant els serveis i espai dels que disposa per poder facilitar la realització de denúncies i que els ciutadans percebin que és una acció àgil, útil i necessària», ha remarcat l’ajuntament.

Notícies relacionades

En aquest sentit, la comissaria de Ciutat Vella no només ha guanyat més capacitat de denúncia, sinó que també ha millorat l’espai de la sala d’espera amb nous seients i paviment i ha adequat els despatxos d’atenció al públic als protocols de salut amb la instal·lació de mampares per prevenir contagis.

Actualment, la Guàrdia Urbana de Barcelona disposa de set Oficines de Recepció de Denúncies repartides per tota la ciutat.