OBRES AL SUBURBÀ

En funcionament la llançadora alternativa al tram tallat de l'L4

Els treballs mantindran la línia interrompuda durant més d'un mes

metro-l4 vid 27 122528 / periodico

1
Es llegeix en minuts

La llançadora d’autobusos que connecta les estacions de la Pau i la de Selva de Mar de l’L4 del metro funciona des d’aquest dilluns com a alternativa al tram del servei de transport suburbà que es troba interromput per obres. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) va donar per satisfactori el funcionament de la llançadora, de la qual va informar que ha comptat amb una ocupació d’un 50%.

Les obres

Notícies relacionades

TMB invertirà 3 milions d’euros en obres que està previst executar en 35 dies d’interrupció del servei, i que consistiran en la renovació de 1.200 metres de trams de via, reforçar el sistema de drenatge en uns 1.500 metres distribuïts en diversos trams i l’aplicació de tractament antifiltracions en un tram de 700 metres de túnel.

Des de la setmana passada, informa Efe, TMB ha portat a terme una campanya de comunicació per explicar les afectacions i les alternatives a la suspensió parcial del servei de la línia 4 de metro, amb informadors a les estacions de la Pau, Besòs, Besòs Mar, el Maresme / Fòrum i Selva de Mar, cartelleria, missatges de megafonia a més de continguts en la pàgina web i post a les xarxes socials.