dol policial

Emotiu adeu de companys i familiars al guàrdia urbà mort per coronavirus

Una desfilada sota el seu domicili amb vehicles de la Urbana, Mossos i policia local del Prat homenatja l'agent mort, que ja s'havia jubilat

Els familiars recullen la seqüència en un vídeo amb la cançó 'It's a heartache' de Bonnie Tyler interpretada per una de les seves filles

whatsapp-video-2020-04-10-at-172315 vid 10 173153 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

La família de l’agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona mort per coronavirus ha difós per les xarxes socials un emocionant vídeo per retre-li un homenatge. En les imatges es veu la desfilada de motocicletes i cotxes del cos municipal, al costat de vehicles dels Mossos d’Esquadra i de la policia local del Prat de Llobregat, sota el domicili del policia mort que va tenir lloc ahir a la nit cap a les 23.00 hores.

Mentre dura la desfilada sona la cançó ‘It’s a heartache’ de Bonnie Tyler però qui la interpreta és una de les dues filles del funcionari, la més gran. El vídeo acaba amb un missatge que diu: «El millor pare, marit, fill, company i amic. Amb tot l’amor del món, les teves filles, la teva dona, la teva família i amics». 

Notícies relacionades

El policia havia treballat com a agent al Prat de Llobregat des de 1992 i, en una segona etapa, a la Guàrdia Urbana, des del 2007. S’havia jubilat recentment.

El regidor de seguretat de Barcelona, Albert Batlle, i el cos de seguretat, han mostrat el seu dol amb un missatge a Twitter.