20 d’oct 2020

Anar al contingut

dol policial

Emotiu adeu de companys i familiars al guàrdia urbà mort per coronavirus

Una desfilada sota el seu domicili amb vehicles de la Urbana, Mossos i policia local del Prat homenatja l'agent mort, que ja s'havia jubilat

Els familiars recullen la seqüència en un vídeo amb la cançó 'It's a heartache' de Bonnie Tyler interpretada per una de les seves filles

Guillem Sànchez

La família de l’agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona mort per coronavirus ha difós per les xarxes socials un emocionant vídeo per retre-li un homenatge. En les imatges es veu la desfilada de motocicletes i cotxes del cos municipal, al costat de vehicles dels Mossos d’Esquadra i de la policia local del Prat de Llobregat, sota el domicili del policia mort que va tenir lloc ahir a la nit cap a les 23.00 hores.

Mentre dura la desfilada sona la cançó ‘It’s a heartache’ de Bonnie Tyler però qui la interpreta és una de les dues filles del funcionari, la més gran. El vídeo acaba amb un missatge que diu: «El millor pare, marit, fill, company i amic. Amb tot l’amor del món, les teves filles, la teva dona, la teva família i amics». 

El policia havia treballat com a agent al Prat de Llobregat des de 1992 i, en una segona etapa, a la Guàrdia Urbana, des del 2007. S’havia jubilat recentment.

El regidor de seguretat de Barcelona, Albert Batlle, i el cos de seguretat, han mostrat el seu dol amb un missatge a Twitter.