A PROP DE SANT PAU

Mor un operari quan reparava uns llums a Barcelona

L'home va caure d'una escala portàtil

zentauroepp37025054 ambulancia unitat pediatriques sem  sant  joan de  deu200107214147

zentauroepp37025054 ambulancia unitat pediatriques sem sant joan de deu200107214147

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un operari de 61 anys ha resultat mort al caure d’una escala quan reparava els llums del sostre d’un edifici situat a les proximitats de l’Hospital de Sant Pau, a Barcelona.

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Horta Guinardó van rebre l’avís a les 17.46 hores d’aquest dijous que un home, que treballava en les tasques de manteniment d’un edifici, havia caigut d’una escala i havia mort.

Els fets van ocórrer quan l’operari treballava en un edifici on s’estaven reparant els llums del sostre i va caure accidentalment d’una escala, ha informat la policia catalana. Malgrat la ràpida actuació dels serveis d’emergències, no han pogut fer res per salvar-li la vida.

La víctima és un home de 61 anys, de nacionalitat espanyola i veí de La Vall.

Notícies relacionades

Al lloc dels fets s’han traslladat diverses patrulles de la comissaria d’Horta Guinardó, dotacions de Bombers i unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i del Departament de Treball, Assumptes Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.