AQUEST DIJOUS

Batuda contra lladres multireincidents a la plaça de Catalunya

Mossos, Guàrdia Urbana i Policia Nacional volen reduir el nombre de delictes als carrers del centre

zentauroepp45512068 barcelona 18 10 2018 los mossos desalojan  ca la trava  edif181216222322

zentauroepp45512068 barcelona 18 10 2018 los mossos desalojan ca la trava edif181216222322 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts

Agents dels Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana de Barcelona i la Policia Nacional està fent una batuda al centre de Barcelona per intentar reduir els furts i robatoris violents a la zona de plaça de Catalunya i carrers adjacents. 

El dispositiu, que compta amb la presència d'efectius policials uniformats i de paisà, preveu detectar aquelles persones que de forma habitual es dediquen a cometre furts i robatoris amb l'objectiu d'identificar-los per comprovar si tenen ordres de detenció pendents. Aquest dispositiu té un doble objectiu: la prevenció de furts i robatoris violents i la neutralització dels delinqüents que diàriament actuen a la capital catalana, explica la Conselleria d'Interior.

Notícies relacionades

Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana intervenen per prevenir conductes il·lícites i/o *incíviques, garantir la seguretat ciutadana i mantenir l'ordre públic. I la Policia Nacional comprova la situació administrativa de residència a Espanya d'aquestes persones.

Al dispositiu conjunt  participen al voltant d'un centenar  d'efectius dels tres cossos policials. Aquest dispositiu s'afegeix a altres dispositius de seguretat ciutadana i patrullatges preventius que es fan durant l'any i s'anirà repetint per continuar garantint la seguretat i reduir l'activitat delictiva per part de multireincidents que cometen furts i robatori violents a la zona.