PORTAVEN DESTRALS

Una baralla amb armes blanques deixa diversos ferits en un bar de Badalona

Els fets han tingut lloc al carrer d'Alfons XIII de Badalona cap a les 16.30 hores

badalona / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Una baralla grupal amb pals i armes blanques a l’interior d’un bar del barri d’Artigues de Badalona ha deixat aquesta tarda diversos ferits després d’un episodi en el qual els atacants han aconseguit fugir, han confirmat fonts dels Mossos d’Esquadra.

Els fets s’han produït poc després de les 16.30 hores a l’avinguda Alfons XIII i, segons fonts de l’Ajuntament de Badalona, les primeres hipòtesis apunten a una venjança entre clans de narcotraficants.

D’acord amb la versió de diversos testimonis, un presumpte membre d’una organització vinculada al tràfic de drogues es trobava caminant pel carrer quan ha sigut abordat per un conjunt de persones que han baixat de tres vehicles diferents per donar-li una pallissa.

L’agredit ha provat de fugir protegint-se en un bar pròxim, que ha tancat les portes perquè els atacants no hi poguessin accedir, després de la qual cosa aquests han decidit encastar un dels cotxes contra la vitrina per rebentar el vidre i aconseguir entrar. Una vegada dins, la baralla ha continuat davant de la sorpresa i l’ensurt dels clients i veïns que es trobaven als voltants de l’establiment.

Pals i destrals

Tal com es pot veure en un vídeo, en la baralla s’han utilitzat pals de diverses mides i fins i tot destrals i diverses persones han resultat ferides de diversa gravetat, tot i que no es tem per la vida de cap d’elles.

Un dels ferits ha sigut traslladat a l’Hospistal Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), mentre que un altre, amb un cop al cap, ha entrat en un dels dos cotxes que han fugit.

Segons fonts pròximes al cas, els agressors han fugit a dos vehicles grisos amb matrícula francesa en direcció a Barcelona.

Notícies relacionades

El tercer vehicle, amb el qual s’ha produït l’allunatge, ha sigut intervingut per la Guàrdia Urbana, que actuarà per una infracció de trànsit i que està investigant la documentació.

En principi, han apuntat les mateixes fonts, la policia –que manté la investigació oberta– estaria buscant uns vuit agressors, tot i que no descarten que hi hagués altres persones també involucrades en el tumult dins del bar.