MULTIREINCIDENTS

Vint-i-quatre carteristes detinguts en dues hores al metro de Barcelona

L'operació es va desenvolupar a sis estacions del suburbà pròximes al Camp Nou abans del partit Barça-Dortmund

Vint-i-quatre carteristes detinguts en dues hores al metro de Barcelona

maitecruz

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Mossos d’Esquadra han detingut un total de 24 carteristes durant una operació especial desplegada almetro de Barcelona que ha durat dues hores, ha informat en un comunicat la policia catalana.

L’operació, que es va desenvolupar dimecres entre les 19.30 i les 21.00 hores a sis estacions de metro pròximes al Camp Nou, va acabar amb 24 detinguts, quatre per requeriments judicials pendents, dos per furt in fraganti i els 18 restants –tots ells amb antecedents de delictes contra el patrimoni– per estar en situació administrativa irregular.

Així mateix, sis persones més van ser denunciades, quatre d’elles per apropiació indeguda i dos mentre cometien un furt.

Aquesta acció policial, en la qual també van participar agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona i de la Policia Nacional, es va dur a terme a les estacions pròximes a l’estadi del FC Barcelona per aprofitar la gran afluència de viatgers pel partit de la Champions que va enfrontar el Barça i el Dortmund.

Notícies relacionades

Es tracta de la sisena operació d’aquest tipus que es desplega en el marc del dispositiu Draga, que es va posar en marxa el 27 d’agost i busca la prevenció de furts en el transport públic.

L’objectiu dels Mossos és, segons el comunicat, neutralitzar l’acció dels carteristes i delinqüents multireincidents que actuen diàriament al metro de la capital catalana.