aquest diumenge a can jaumeandreu

Apunyalat un vigilant del tramvia i el seu gos a Barcelona

L'agressor va atacar el treballador amb un ganivet, perforant-li la mà, i el gos el va ferir al cap

Els Mossos treballen en la identificació de l'atacant, que va accedir al transport públic sense bitllet

lainz6199303 sant feliu de llobregat 20 4 2007 nuevo tramo del trambaix t181227154135

lainz6199303 sant feliu de llobregat 20 4 2007 nuevo tramo del trambaix t181227154135 / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un vigilant del tramvia i el gos que l’acompanyava van ser apunyalats ahir diumenge per un jove que intentava viatjar en aquest mitjà de transport sense validar el bitllet, segons han informat els Mossos d’Esquadra.

Cap a les 17.30 hores, el vigilant va observar com el jove va accedir al tramvia sense pagar el bitllet i, al demanar-li que ho fes, es va desencadenar una violenta discussió i l’agressió, ha informat l’operador del tramvia, el TRAM.

El jove havia pujat al tramvia a la parada de Glòries al costat de quatre dones i un nen, que el van convèncer perquè validés el seu bitllet, tot i que no van poder evitar que el jove mantingués una actitud violenta cap al vigilant, amb qui va estar discutint en to amenaçador.

Notícies relacionades

A l’arribar a la parada de Can Jaumandreu, l’agressor es va baixar del vagó però, abans que es tanquessin les portes, va tornar a entrar-hi brandint un ganivet i va agredir el vigilant, perforant-li la mà, i el gos, ferint-lo al cap.

El vigilant, que no va poder detenir l’atacant, que va aconseguir fugir, va requerir assistència mèdica i va rebre 13 punts de sutura, mentre que al gos li van haver de posar unes grapes al cap. L’empleat del tramvia ja ha posat una denúncia i els Mossos d’Esquadra treballen en la identificació de l’agressor.