Millores en un equipament

Finalitzen les obres al pati del darrere del Museu Picasso de Barcelona | Vídeo

Els treballs se sumen a una actuació ja feta a les façanes posteriors d'unes finques contigües

finalitzada la restauracion del entorno del patio posterior del museu picasso en las calles cirera y seca / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Barcelona ha acabat els treballs de naturalització dela planta baixa del pati del Museu Picasso de Barcelona i la restauració de la portada dels carrers de la Seca i Cirera, al districte de Ciutat Vella.

Aquest diumenge, en un comunicat, el consistori ha informat que aquestes intervencions han complementat l’actuació feta a les façanes posteriors de les finques que donen al pati de la plaça de Raimon Noguera, que pertany al Museu Picasso.

Els treballs de rehabilitació de les façanes han anat a càrrec de privats, tot i que l’ajuntament ha subvencionat el 50% del cost amb una aportació de 139.035 euros a través d’ajuts del Consorci de Vivenda de Barcelona i de l’Institut Municipal del Paisatge Urbà.

Notícies relacionades

Les despeses pels treballs de naturalització de la planta baixa i la restauració de la portada han sigut de 143.500 euros, finançats amb els ingressos obtinguts per compensacions paisatgístiques, així que en total l’ajuntament ha destinat 282.535 euros a la renovació de l’espai.

La restauració de l’àmbit es va iniciar fa uns 10 anys arran de les obres d’ampliació del museu, que van deixar al descobert aquestes parets. Tot seguit, el consistori va posar en marxa la restauració de les façanes posteriors de quatre finques al carrer Cirera.

Temes:

Museus